Wat kunnen Effectieve Micro-organismen betekenen in tijden van Covid-19?

Lees hier het blogartikel

 

  • Meer weten over alle toepassingen van EM voor paarden, schapen, varkens, bodembeheer, waterbeheer, in de landbouw, etc?
  • Op zoek naar een verdeler dichter bij jou in de buurt? Ga naar deze website!

 


Effectieve Micro-organismen, ooit al van gehoord?

 

Je staat op het punt een geniale en krachtige combinatie van in de natuur voorkomende micro-organismen te ontdekken!

EM betekent Effectieve Micro-organismen, het is een 100% natuurlijke mix van verschillende bacteriën, schimmels en gisten. De diverse producten met EM hebben een krachtige werking voor je gezondheid en die van je huisdieren, je huishouden, je vijver en je tuin. De heilzame micro-organismen in EM ‘eten’ alle ongezonde micro-organismen weg. Zo verdwijnen geurtjes, schimmels en kwalijke bacteriën uit je omgeving.

Het dominantieprincipe van EM: breng de plusjes in de meerderheid

Kunnen Effectieve Micro-organismen de aarde redden? 

Simpel gezegd zijn er in de wereld van de kleine beestjes ‘plusjes’, ‘minnetjes’ en ‘plusminnetjes’. De ‘plusminnetjes’ zijn in de meerderheid en volgen de ‘plusjes’ of de ‘minnetjes’. Effectieve micro-organismen zijn de ‘plusjes’.

De ontdekker van EM, hoogleraar tuinbouwkunde Teruo Higa, stelde vast dat slechts enkele stammen van micro-organismen zo dominant zijn dat zij de richting kunnen bepalen. De grote massa is neutraal en volgt de meest dominante groep. Dit noemen ze het dominantie principe.

We moeten dus zoveel mogelijk de opbouwende, levensbevorderende micro-organismen laten toenemen, dan volgt de massa vanzelf!

Uiteindelijk wist Teruo Higa uit zo’n 2000 soorten goede micro-organismen er 80 te destilleren die bijzonder effectief zijn: EM dus.


Klik op de foto's voor meer informatie

Microferm

Voor je tuin, planten, vijver, dieren en je darmen

Wipe & Clean

Ramen, vloeren, afwas- en wasmachine

EM X Gold

Celvernieuwing, Anti-oxidanten en ondersteuning bij kanker

EM Drink

Heerlijk drankje met aroniabes voor de darmflora