Siggi's massage: subtiel maar diepgaand

 

Dankzij het geven en ontvangen van tantrische massages heb ik ervaren dat er veel kracht, wijsheid en liefde uit mijn handen stroomt. Deze vorm van massage heeft mijn unieke subtiele maar doordringende manier van aanraken beïnvloed. Dankzij de ervaringen die ik vroeger opdeed met reikibehandelingen en de opleiding 'La Source, formation à l'accompagnement intuïtif et énergetique' bied ik een veilig en liefdevol kader.

 

Hoe verloopt de massage?

 

De massage duurt 60 minuten, exclusief een voor- en nagesprek van een kwartier.

Indien je voor de eerste keer komt, is het belangrijk dat ik je wat beter leer kennen, wat je graag hebt en dat we samen een intentie formuleren. Dit voorgesprek zorgt ook in latere behandelingen voor een verdieping van de massage, zodat de heling die je ontvangt steeds gericht is op het nu. 

Soms is het nodig om dieper in te gaan op lichamelijke klachten en heb je begeleiding en inzicht nodig om je op weg te helpen naar meer energie en vitaliteit. Dat kan tijdens een sessie holistisch gezondheidsadvies.

 

De massage gebeurt op de huid met warme olie en bestaat uit een afwisseling van zachte subtiele aanrakingen, dieper kneden en handoplegging. Het volledige lichaam wordt aangeraakt en geraakt, behalve de geslachtsdelen (lingam/yoni).

Ik doe geen seksuele handelingen en ook omgekeerd verwacht ik respect voor mij als masseuse. Soms wil je als ontvanger ook iets teruggeven maar hier gaat het om ontvangen zonder iets te moeten teruggeven.

 

Wat zijn de effecten van een energetische massage?

Dat is voor iedereen anders. Afhankelijk van wat bij jou aangeraakt en geheeld wil en kan worden. Dit kan gaan over emotionele en lichamelijke blokkades. Doordat jij in diepe ontspanning gaat, wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd.

Het kan zijn dat er seksuele energie (d.i. levensenergie) wordt opgewekt en daar is helemaal niets mis mee. Een lichaam waarin alles vrij mag en kan stromen, zoals in water, is een gezond lichaam.

 

Ziehier een getuigenis van Kristien VDW:

'Ik ben nog aan het nagenieten van de heerlijke massage. Wat Sigrid teweegbrengt tijdens een massage , had ik niet vooraf kunnen bedenken: dankzij haar zachte en energetisch fijngevoelige aanpak voelde ik me nadien zalig, op wolkjes lopend :) - helemaal zen - én energieker, terug mijn oude goede energie gevoeld, wat duidelijk nazinderde de dagen erna.'

 

En ook nog 1 van Bruno:

'Cette expérience de massage avec Sigrid fût un moment très agréable et magique à la fois
Le temps s’arrête et l’on profite pleinement du moment entre ses mains
Je le recommande vivement à quiconque veut passer un moment doux et énergique à la fois :)'

 

Tarief

Voor een sessie van anderhalf uur betaal je € 75. Betaling kan cash, via overschrijving ten laatste de dag zelf of via de bankapp.