Dank je wel om tot hier te komen!

Sta jij ook stil bij hoe belangrijk de kwaliteit van je drinkwater is voor je gezondheid? Heb jij een groot hart voor de natuur? En ben jij iemand die kritisch blijft en niet zomaar gelooft wat men graag wilt dat je gelooft? Super, dan hebben we een match!

 

Reeds sinds 2010 ben ik, Sigrid De Crem,  gefascineerd door het mysterie van water en blijf ik als waterconsulente en verdeler van verschillende waterfiltersystemen studeren over dit onderwerp. 

Meer weten? Een maand gratis drinken?

Hoe zit het nu met mineralen in drinkwater? En euh, gestructureerd water, wat is dat? 

Wil je graag een gratis lezing bijwonen? Jij zorgt voor een plek en minstens 5 deelnemers en ik neem m'n enthousiaste zelf, het lekkere water en heel wat kennis mee (vanaf oktober, binnen een straal van 20 km vanaf Dilbeek)

Wat je lichaam je probeert te vertellen

Vraag jij je soms wel eens af welk drinkwater goed voor je is? Jij weet waarschijnlijk wel dat voldoende water (ongeveer 30 ml per kg lichaamsgewicht dus) drinken belangrijk is voor je gezondheid. En toch moet je jezelf soms forceren om te drinken?

 

Ik vond dit vroeger ook moeilijk. Het was alsof m'n lichaam me vertelde: 'dit water wil ik niet'. Kraanwater kreeg ik moeilijk binnen, samen met de vele flessenwaters. Heel zuiver flessenwater zoals Spa of Montroucous verteerde ik het beste, maar wat met al het plastiek? Ik wilde niet meer vervuilen en ik wilde ook geen plastiek meer IN m'n lichaam.

 

Wist je dat er elke minuut wereldwijd meer dan een miljoen plastiek wegwerpflessen worden verkocht?

Kraanwater: wat stapelt er zich allemaal op in je lichaam?

We horen het overal. Ons kraanwater is voldoende getest en dus veilig en gezond. 

 

Bij de Europese Commissie staan ongeveer 10.000 chemische stoffen geregistreerd. De Amerikaanse kankerliga gaat daarin nog veel verder: er bestaan 6,5 miljoen stoffen!!!

 

Wat zegt de Belgische wet? In kraanwater moeten verplicht 61 parameters worden gemeten. In 2003 testte de UNO de kwaliteit van het grondwater over de hele wereld. Wat bleek? Van 122 landen heeft België het slechtste water.

Waterzuiveringsbedrijven zijn niet in staat om alle chemische stoffen uit ons drinkwater te filteren. Dit betekent dat ons kraanwater nog kleine hoeveelheden medicijnen, pesticiden, cosmetica, nanodeeltjes en weet ik veel wat nog allemaal bevat. 

Zie bijvoorbeeld deze link hierover. En ook chloor is zeker niet onschuldig.

 

Nee, je gaat niet dood van een glas kraanwater. En ook niet van 2 of 3 glazen. Maar wat doet het met je lichaam op lange termijn?

 

Ook in de lucht, cosmetica en onze voeding zitten veel schadelijke stoffen en dan heeft je lichaam zuiver water nodig om zoveel mogelijk afvalstoffen te kunnen meenemen!

 

Waarom zuiver water?

De Franse wetenschapper prof. Louis Cl. Vincent toonde het verband aan tussen waterkwaliteit en levenskwaliteit (sterftegraad en aantal gevallen van hart- en vaatziekten, kankers,...)
Na 20 jaar onderzoek concludeerde hij dat er een duidelijk verband is tussen beiden:


Mensen die zuiver water drinken, leven langer en krijgen minder last van kwalen.
In regio’s met zwaar belast water, lag de sterftegraad met de helft hoger dan in regio’s met zuiver water.

En jij?

Ben jij ook op zoek naar een ecologische oplossing voor je waterverbruik? Liefst een water waarvan je zeker bent dat het goed voor je is en dat je graag drinkt? Een water dat zo fris en lekker is als van een bergbronnetje...

 

Stel je eens voor dat dit heerlijk lekker frisse water gewoon uit je kraan loopt!

 

Zuiver en vitaal water voor ieders budget

 

Bij Cellaluci vind je waterfilters met omgekeerde osmose en vitalisatie van:

  • Het Duitse BestWater International! Deze technologie biedt al meer dan 30 jaar de meest compacte, krachtigste en meest complete waterfiltersystemen op de markt. De filter verandert leidingwater in water dat lijkt op bronwater, ideaal voor onze gezondheid. Vraag me gerust naar alle certificaten die de kwaliteit bewijzen!

  • En sinds 2021 de Natural Flow Systemen van Bart Uw Waterman. Deze systemen zijn budgetvriendelijker.

Qua opbouw, onderdelen, koppelingen en filterpatronen zijn ze quasi identiek aan BestWater. Er is enkel bespaard op de behuizing, handleiding, verpakking en marketing.

Een ander groot voordeel is de keuze van de postfilter. Dit is de belangrijkste filter van het systeem omdat het het karakter, de smaakbeleving en de energetische kwaliteit van uw drinkwater bepaalt. Natuurlijke gesteentes en keramiek vitaliseren het water via informatieoverdracht en door wervelingen en turbulenties van water in bergen, rivieren en bronnen na te bootsen. Een breed spectrum van mineralen en sporenelementen in de juiste verhoudingen zorgt voor een correcte pH en daarmee voor een optimale hydratatie. Jaarlijks kies je welk type berg- of bronwater je graag wil voor dezelfde prijs.

 

Met de installatie van deze waterfilter bij je thuis geniet je onbeperkt van:

  • zuiver water (filtratie met omgekeerde osmose tot 1/10.000ste micron)
  • zwak gemineraliseerd water 
  • vitaal en gedynamiseerd water

 


Dit water heeft een kristalvormige moleculaire structuur zoals vrij stromend water in de natuur. Sommigen noemen het levend water.

Gestructureerd water hydrateert 4 keer meer dan normaal water. Goed gehydrateerde cellen ontgiften en regenereren sneller.

Gezuiverd en gevitaliseerd water activeert de cellen van ons lichaam en beschermt ze tegen de negatieve invloeden van onze omgeving. Het is heel krachtig in de hydratatie en het reinigen van de cellen van ons lichaam. De Natural Flow systemen van Uw Waterman transformeren kraanwater in zuiver, vitaal water dat identiek is aan natuurlijk bronwater. 

Uw Waterman biedt ook systemen om regenwater - dat van nature veel zuiverder is dan kraanwater - veilig te zuiveren en op te laden. 


Getuigenissen

Anne-Marie

Auparavant je ne savais pas que le nombre de paramètres obligatoires à relever selon la loi Belge (une soixantaine seulement), est tellement peu... quand on sait qu'il y a déjà plus de 6,5 millions de particules synthétiques différentes dans l'eau du robinet sans parler des hormones, des traces de médicaments, du chlore, etc ... Bref... Je suis très heureuse de pouvoir boire à present une eau qui a du goût...et tellement bonne à boire !

Dead Sea Products

Evelien Cochez

Ik drink dit heerlijke gefilterde water al bijna 5 jaar, en ben daar erg blij mee; met plezier maak ik er jou warm over. Ik voel dat het rendeert voor mijn gezondheid (want water is een cruciaal element voor ons lichaam), het was me de investering waard!

Wat ervaar ik dan vooral? Hoe dit fijne en pure water werkelijk tot in mijn cellen kan indringen, terwijl ander water (zoals bronwater uit de supermarkten) dat niet op die manier kan. Pas nadat ik met dit water begonnen ben, voel ik dat ander water niet voldoende is. Zonder het water van mijn installatie kan ik niet, omdat ik me dan voel dehydrateren. Wanneer de dehydratatie te lang duurt, merk ik dat ik het niet meer voel dat ik gedehydrateerd ben. Dan heb ik zogezegd geen water nodig, ook al klopt dat niet. 


Omgekeerde osmose

Wat is omgekeerde osmose?

Door de leidingdruk wordt het water door een fijn membraan (Filmtec TFC gepatenteerd door NASA) geperst, waarvan de poriën zo klein (1 / 10.000ste van een micron) zijn dat enkel de watermoleculen erdoor passen. Alle grotere moleculen (pesticiden, zware metalen, medicijnresten, hormonen, bacteriën, virussen, radioactiviteit, nanodeeltjes, …) worden tegengehouden en in de afvoer geleid.


Het uitverkoren systeem om regenwater of bacteriologisch onveilig water op de allerfijnste manier te zuiveren zonder omgekeerde osmose.

Eenvoudige, maar ultra doeltreffende filter, gemaakt van de meest hoogwaardige componenten.

Natural Flow Omgekeerde Osmose

Revolutionair ecologisch osmosesysteem, ideaal voor kraanwater met vitalisering aan een betaalbare prijs

 

 

H2 maker

Waterstof werkt als een krachtige antioxidant 
Vermindert ontstekingen
Geeft energie en rust

€ 349 (incl btw)