Co-creatie, een mooi woord, vind je niet?

 

Wij zijn hier om te dienen. Als je in God gelooft, of in het concept van De Nieuwe Aarde, dan zou ik zeggen: wij zijn hier om God en De Nieuwe Aarde - die in ons zitten - te dienen. Van de Aarde een mooiere plek te maken in co-creatie met met mensen die in verbinding staan met hun IK BEN, hun goddelijkheid.

 

Het leven moet gevierd worden! Door samen te zingen, vreugde te delen, te dansen, muziek te maken, rond het kampvuur te zitten. I make serious business of unserious business!

 

Dus bij deze doe ik graag een oproep aan de mooie mens achter het scherm die dit ook voelt.

Concreet zoek ik het volgende:

  • iemand die wat verstand heeft van muziek mixen, een draaischijf en geluidsboxen heeft en samen met mij een feestje wil organiseren. Mijn playlist ligt al klaar en nee, ze bestaat zeker niet alleen uit zweverige melodietjes maar voornamelijk uit stevige beats en partymusic. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Iemand die een mooie stem (de mijne dus) zoekt om samen muziek te maken, alleen en/of voor publiek

  • Nieuwe vriendschappen

  • Een Soulmate, een eerlijke vitale man die in z'n kracht staat maar ook kwetsbaar durft te zijn. Een man die net als ik een sterke connectie voelt met de natuur, met zijn goddelijkheid en samen met mij het leven wil vieren!

  • Een leefgemeenschap in de natuur met gelijkgestemden.