Welkom bij Cellaluci!

 

De eerste stap naar meer gezondheid is durven kijken, durven voelen. Welke (eet)patronen, emoties en overtuigingen zitten je in de weg? Ben jij bereid hiernaar te kijken en ze in zachtheid te omarmen? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

 

Emoties, stress, trauma ... ze hebben veel meer impact op onze gezondheid dan we wel denken.  Ook eetpatronen die jou niet geven wat je nodig hebt, veroorzaken stress en ontstekingen in het lichaam. Alles hangt samen. Daarom kies ik in mijn begeleiding voor een holistische aanpak.

We werken samen aan deze 4 pijlers:

1. Voeding: wat neem je tot jou?

Je bent wat je verteert! We zoeken samen uit welke voeding jou beter en lichter doet voelen. Je krijgt tips over welke voeding je vitaliteit bevordert en wanneer je wat best eet en drinkt. We gaan geen calorieën tellen, want genieten is belangrijk.

Soms zijn supplementen nodig om tekorten aan te vullen. 

2. Overtuigingen en emoties

Het zijn vaak onze gedachten die onze emoties creëren en omgekeerd versterken onze emoties onze gedachten. We werken samen aan een mindset die jou ondersteunt. 

3. Stress en trauma

Beide hebben een grote impact op onze biologie en zetten zich dus vast in ons lichaam. We zoeken samen naar die tools en aanpassingen die voor jou werken, op korte en op lange termijn. 

4. Jouw connectie met het grotere geheel

Wat heb jij nodig om je veilig te voelen zodat jij op een liefdevolle gezonde manier in verbinding kan gaan met je omgeving, met mensen. Durf jij in overgave gaan en te vertrouwen op een kracht die er altijd is: het veld van Oneindig Potentieel. Deze zit zowel in ons als buiten ons. 

 

Hoe werkt het? 

Voel je meteen op je gemak dankzij mijn spontane en speelse authenticiteit. Via mijn intuïtie, kennis en jouw openheid komen we snel tot de kern van de zaak.

 

Mijn toolbox

Een traject begint steeds met een intentie. Elke sessie bestaat deels uit cognitieve therapie (kennis, praten) en een deel lichaamswerk. Wat werkt voor jou is niet altijd wat werkt voor een ander. 

Een greep uit de mogelijke methodes:

 • Darmflora versterken
 • Juiste voedselcombinaties
 • Intermittend fasting
 • Mindset en de wet van aantrekking
 • Oefeningen om de nervus vagus te versterken (polyvagaal theorie)
 • Human Design
 • Dans- en bewegingstherapie (somatische oefeningen)
 • Ademhalingsoefeningen
 • EFT
 • Massage en aanraking
 • ...

 

Praktisch

Stuur eerst een mailtje naar sigrid@cellaluci.be met je motivatie/reden om te komen en je telefoonnummer. Dan spreken we een moment af waarop we kunnen bellen voor een kort intakegesprek waarin we bekijken of en hoe ik je kan begeleiden.

De kans is groot dat je meerdere sessies zal nodig hebben om tot een duurzaam resultaat te komen.

Tussen en na de sessies kan je via email, sms of msn ook bij mij terecht voor ondersteuning, je ervaringen te delen of voor korte vragen.

De coaching kan ook online plaatsvinden via Skype.

 

Tarieven

Ik werk met donaties (rechtvaardige bijdrage). De prijzen hieronder zijn richtprijzen. Heb je het financieel moeilijk? Laat het me weten. Meer betalen mag uiteraard ook.

Sessie 1 van anderhalf uur: € 90

Sessie 2 van 1 uur: € 65

Sessie 3 van 1 uur: € 65

Ondersteuning tussen de sessies:  € 35

Betaal je liever voor 3 sessies in 1 keer? Dan betaal je € 240 in plaats van € 255