Wat kunnen Effectieve Micro-organismen betekenen in tijden van Covid-19?

Gepubliceerd op 20 juli 2020 om 12:56

Dit artikel is integraal overgenomen van het infopunt EM Belgium

 

Het Corona virus.

Menselijke gezondheid, het milieu en veel maatschappelijke fenomenen zijn altijd nauw met elkaar verbonden.

Ons milieu en onze gemeenschap zijn niet in evenwicht. Het milieu wordt al jaren zwaar belast en kan zijn natuurlijk evenwicht niet meer handhaven. Daardoor is het mogelijk dat ziekmakende micro-organismen de bovenhand halen.

We zitten nu in een periode van zware vervuiling en afname van de algemene gezondheid. Eenmaal in een dergelijke ongelukkige crisis ondergedompeld, kan een eenvoudige griep uit de hand lopen en tot allerlei negatieve gevolgen leiden. Een virus krijgt enkel de kans om zich te ontwikkelen in een milieu dat onevenwichtig is, Dr. Higa zegt “waar vreedzame co-existentie aanwezig is kunnen er geen excessen ontstaan”.

Om de huidige kettingreactie te onderbreken, is het van vitaal belang om een ​​systeem uit te bouwen waarin EM een essentieel onderdeel wordt.

EM heeft de kracht om alles wat er bestaat op een positieve manier te beïnvloeden.

Doorlopend gebruik van EM leidt naar revitalisering, het kan alle mogelijke onzuiverheden omzetten in bruikbare energie, Het is dus niet overdreven om te zeggen dat EM gebruiken in elke situatie, de enige basisoplossing is.

Als we EM royaal en uitgebreid gebruiken als een natuurlijk onderdeel van het dagelijks leven zoals we lucht en water gebruiken, dan zouden alle soorten vervuiling gezuiverd en omgezet worden in nuttige energie. Dit zorgt voor revitalisering en materialisatie van een zuivere omgeving.

Wanneer een samenleving ziek is, moeten we kijken naar de afzonderlijke componenten die haar ziek maken, de mens, het milieu, de natuur. Micro-organismen, in dit geval een virus die zich buitensporig kan vermeerderen is een symptoom van een onevenwicht, niet de oorzaak. Het is een gevolg van een slecht functionerend systeem. Om dit aan te pakken moeten zowel lucht, water en aarde alsook het immuunsysteem van het individu worden versterkt.

Met deze gedachte kan aan een nieuwe samenleving worden gebouwd met een sterk algemeen welzijn.

Wat kunnen we nu, in eerste instantie concreet doen:

  • Gebruik Wipe & Clean (W&Cl) om te poetsen.
  • Vernevel regelmatig W&Cl op je handen en je gezicht.
  • Vernevel W&Cl op alles wat je huis binnenkomt (boodschappen, krant,…)
  • Zorg dat je altijd een vernevelflesje bij de hand hebt.
  • Gebruik Microferm en Bokashi voor de planten en de tuin om de aarde te helpen een natuurlijk evenwicht te hervinden.
  • Leg keramiek (ring, pijpjes of parels) in je drinkwater
  • Gebruik EM zeep om je handen te wassen
  • voeg W&Cl toe aan allerhande vloeibare zepen.
  • Ook in de wasmachine en vaatwasmachine W&Cl gebruiken.

Verzorg ook jezelf door elke dag EM-X Gold te drinken, zo bescherm je de cellen, ontgift je het lichaam, versterk je het immuunsysteem en herstel je het lichaam op een natuurlijke manier. (in het laatste magazine 22 van de EM Belgïum vzw, wordt uitgelegd wat EM-X Gold allemaal voor het lichaam doet)

Ook EM drink ondersteunt je darmflora. De stofwisselingsproducten die bij de fermentatie ontstaan zijn vitaminen, enzymen en antioxidanten. Ons lichaam kan deze stoffen gemakkelijk opnemen en ze verhogen zo de weerstand.

Laat je vooral niet onderdompelen in angst. Angst ondermijnt onze levensenergie waardoor we minder vitaal in het leven staan. Wij hebben met EM de essentiële opbouwende kracht in handen om een prachtige toekomst uit te bouwen.

Colette Léger

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.