Siggi's massage: subtiel maar diepgaand

Dankzij het geven en ontvangen van tantrische massages heb ik ervaren dat er veel licht, kracht, wijsheid en liefde uit mijn handen stroomt. Deze vorm van massage heeft mijn unieke subtiele maar doordringende manier van aanraken beïnvloed. Dankzij de ervaringen die ik vroeger opdeed met reikibehandelingen en de opleiding 'La Source, formation à l'accompagnement intuïtif et énergetique' bied ik een veilig en liefdevol kader.

Hoe verloopt de massage?

Tijdens het voorgesprek verkennen we met een theetje samen het thema waar jij eventueel graag wil doorwerken, wat je nodig hebt, wat je wenst los te laten.

Dit voorgesprek zorgt voor een verdieping van de massage, zodat de heling die je ontvangt steeds gericht is op het nu. Na de massage krijg je de tijd om rustig te landen en de ruimte om je ervaringen te delen.

Soms is het nodig om dieper in te gaan op lichamelijke klachten en heb je begeleiding en inzicht nodig om je op weg te helpen naar meer energie en vitaliteit. Dat kan tijdens een sessie holistisch gezondheidsadvies.

De massage gebeurt op de huid met warme olie en bestaat uit een afwisseling van zachte subtiele aanrakingen, dieper kneden en handoplegging. Het volledige lichaam wordt aangeraakt en geraakt.


Wat zijn de effecten van deze massage?

 

Je ontvangt liefdevolle aanrakingen, en dit met mijn volledige aandacht. Mijn handen 'verlichten' je lichaam, je cellen worden fijnstoffelijker. En toch is het effect voor iedereen anders. Afhankelijk van wat bij jou aangeraakt en geheeld wil en kan worden. Dit kan gaan over emotionele en lichamelijke blokkades. Doordat jij in diepe ontspanning gaat, wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd.

Het kan zijn dat er seksuele energie (d.i. levensenergie) wordt opgewekt en daar is helemaal niets mis mee. Een lichaam waarin alles vrij mag en kan stromen, zoals in water, is een gezond lichaam.

Tip: diepe ademhalingen helpen je om tijdens de massage spanningen los te laten, om uit je hoofd te blijven en dus meer in je lichaam!

 

Tarief

  • Voor een sessie van anderhalf uur betaal je € 85 (60 min massage, 15 min voorgesprek, 15 min landen)
  • Voor een sessie van 2 uur betaal je € 120 (1u20 min, 20 min voorgesprek, 20 min landen).

Indien je voor de eerste keer komt, raad ik je aan om een sessie van 2 uur te boeken. Verder geeft het je ook de kans om dieper te ontspannen en los te laten.

Betaling gebeurt op voorhand via overschrijving of ten laatste de dag zelf bij aanvang van de sessie (cash of via Payconiq)

Hier vind je m'n rekeningnummer.

Een massage bij je thuis?

Dat kan! Maar dan wel maximum in een straal van 25 km rond Dilbeek.

Je hebt een ruimte nodig die groot genoeg is voor een massagetafel en die voldoende verwarmd kan worden (tot 25 °).

Afhankelijk van de afstand betaal je extra voor de benzine en transporttijd (€ 5 - € 15).

 

Praktische afspraken

  • De massage gaat door bij mij thuis in Dilbeek of bij jou thuis (zie hierboven).
  • Breng een grote handdoek mee om onder je te leggen.
  • Kom op tijd maar niet te vroeg. Ik heb geen wachtzaal.

  • Indien de afspraak niet kan doorgaan, verwittig mij dan minimum 1 dag op voorhand.

  • Eet geen zware maaltijd of drink geen alcohol voor de massage.

  • Een goede hygiëne is fijn voor allebei. Zorg dat je opgefrist naar de massage komt, zonder parfum.

  • Na de massage drink je best veel water om de vrijgekomen afvalstoffen goed te kunnen afvoeren.

  • Ik doe geen seksuele handelingen en ook omgekeerd verwacht ik respect voor mij als masseuse. Soms wil je als ontvanger ook iets teruggeven maar hier gaat het om ontvangen zonder iets te moeten teruggeven. Oneerbare verwachtingen of voorstellen zijn niet welkom.

Getuigenissen

Sigrid heeft een natuurlijke, intuïtieve gave om aan te voelen wat je juist nodig hebt om bepaalde klachten of vermoeidheid aan te pakken. Zij weet perfect welke tips of oefeningen je kan gebruiken.
Bij mij heeft ze enorm geholpen om beter te kunnen slapen, om te leren ontspannen. Ik kreeg meer energie en met behulp van ademhalingsoefeningen kon ik mezelf beter leren kennen.
Volgens mij heeft Sigrid zelfs een mythische gave bij het geven van massages, ze voelt perfect aan hoe ze je geest en lichaam kan helen en welke energie hierbij vrij komt!
Een absolute aanrader!
T. uit Dilbeek

 

 

'Haar respectvolle en liefdevolle aanrakingen brachten me down to earth zonder dominantie. Pure zachtheid, energie en respectvolle liefde met de nodige veiligheid. 

Sigrid heeft gouden handjes én een gouden hart voor de medemens.'

Geert

 

'Ik ben nog aan het nagenieten van de heerlijke massage. Wat Sigrid teweegbrengt tijdens een massage , had ik niet vooraf kunnen bedenken: dankzij haar zachte en energetisch fijngevoelige aanpak voelde ik me nadien zalig, op wolkjes lopend :) - helemaal zen - én energieker, terug mijn oude goede energie gevoeld, wat duidelijk nazinderde de dagen erna.'

Kristien VDW

 

'Cette expérience de massage avec Sigrid fût un moment très agréable et magique à la fois
Le temps s’arrête et l’on profite pleinement du moment entre ses mains
Je le recommande vivement à quiconque veut passer un moment doux et énergique à la fois :)'

Bruno