Siggi's massage: subtiel maar diepgaand

Dankzij het geven en ontvangen van tantrische massages heb ik ervaren dat er veel licht, kracht, sensualiteit, wijsheid en liefde uit mijn handen stroomt. Deze vorm van massage heeft mijn unieke subtiele maar doordringende manier van aanraken beïnvloed. Dankzij de ervaringen die ik vroeger opdeed met reikibehandelingen en de opleiding 'La Source, formation à l'accompagnement intuïtif et énergetique' bied ik een veilig en liefdevol kader.

Hoe verloopt de massage?

Voorgesprek

Tijdens het voorgesprek verkennen we met een theetje samen het thema waar jij eventueel graag wil doorwerken, wat je noden zijn, wat je eventueel wenst los te laten. Hierin geef je ook je grenzen aan wat betreft het al dan niet aanraken van je intieme lichaamsdelen. Lingam of yoni massage vindt enkel plaats tijdens een sessie van 2 uur of langer. 

Dit voorgesprek zorgt voor een verdieping van de massage, zodat de heling die je ontvangt steeds gericht is op het nu. Bovendien krijg je tips en ademhalingstechnieken om je zo goed mogelijk te kunnen overgeven aan de massage. Belangrijkste is dat jij je veilig voelt!

Soms is het nodig om dieper in te gaan op lichamelijke klachten en heb je begeleiding en inzicht nodig om je op weg te helpen naar meer energie en vitaliteit. Dat kan tijdens een sessie holistisch gezondheidsadvies.

De massage

De massage gebeurt op een massagetafel met warme olie en bestaat uit een afwisseling van zachte subtiele aanrakingen, dieper kneden en handoplegging.

Je ontvangt liefdevolle aanrakingen en dit met mijn volledige aandacht.

Het volledige lichaam wordt aangeraakt en geraakt.

Massage op de grond is ook mogelijk in onderling overleg.

Na de massage krijg je de tijd om rustig te landen en de ruimte om je ervaringen te delen.


Wat zijn de effecten van deze massage?

 

Mijn handen 'verlichten' je lichaam, je cellen worden fijnstoffelijker. En toch is het effect voor iedereen anders. Afhankelijk van wat bij jou aangeraakt en geheeld wil en kan worden.

Dit kan gaan over emotionele en lichamelijke blokkades. Doordat jij in diepe ontspanning gaat, wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd. Het gaat hier om meer dan een ontspannende massage, het helende effect gaat soms heel diep. 

We staan aan de vooravond van de Nieuwe Tijd. Ik neem de energie en het bewustzijn van de 5de dimensie mee tijdens m'n massages.

Je komt in contact met je seksuele energie (d.i. levensenergie). Een lichaam waarin alles vrij mag en kan stromen, zoals in water, is een gezond lichaam. Deze energie wordt verder verspreid naar het hart en de rest van het lichaam, versterkt zo je vitaliteit en geeft je toegang tot de diepere lagen van je bewustzijn. Ben jij daar nog niet aan toe? Geen enkel probleem. Een veilig kader creëren is mijn prioriteit. 

Tip: diepe ademhalingen helpen je om tijdens de massage spanningen los te laten, om uit je hoofd te blijven en dus meer in je lichaam!

 

Tarieven

Ik werk met donaties (rechtvaardige bijdrage). De prijzen hieronder zijn richtprijzen. Heb je het financieel moeilijk? Laat het me weten. Meer betalen mag uiteraard ook.

 • Energetische massage anderhalf uur: € 105 (60 min, 15 min voorgesprek, 15 min landen)
 • Energetische/tantrische massage van 2 uur:  € 150 (1u30 min, 15 min voorgesprek, 15 min landen).
 • Tantrische massage (inclusief yoni of lingam massage) van 2u30: € 180 (1u50 min, 20 min voorgesprek, 15 min landen).

Indien je voor de eerste keer komt, raad ik je aan om een sessie van 2 uur te boeken. Verder geeft het je ook de kans om dieper te ontspannen en los te laten.

Betaling gebeurt op voorhand via overschrijving of ten laatste de dag zelf bij aanvang van de sessie (cash of via Payconiq)

Hier vind je m'n rekeningnummer.

Praktische afspraken

 • De eerste afspraak voor een tantra massage kan pas doorgaan na je bevesting dat je akkoord gaat met deze afspraken. 
 • De massage gaat door bij mij thuis in Dilbeek
 • Breng een grote handdoek mee om onder je te leggen.
 • Kom op tijd maar niet te vroeg. Ik heb geen wachtzaal.

 • Indien de afspraak niet kan doorgaan, verwittig mij dan minimum 1 dag op voorhand.

 • Eet geen zware maaltijd of drink geen alcohol voor de massage.

 • Een goede hygiëne is fijn voor allebei. Zorg dat je opgefrist naar de massage komt, zonder parfum.

 • Na de massage drink je best veel water om de vrijgekomen afvalstoffen goed te kunnen afvoeren.

 • Ik ga geen seksuele interactie aan met jou als ontvanger. Soms wil je ook iets teruggeven maar hier gaat het om ontvangen zonder iets te moeten teruggeven. Oneerbare verwachtingen of voorstellen zijn niet welkom.

 • Ik ben niet naakt
 • De lingam en yoni massage is niet gericht is naar een happy-end zodat de vrijgekomen energie doorheen je lichaam
  kan stromen. Wanneer een man een ejaculatie heeft, verliest hij net zijn energie, wat niet de bedoeling is bij de tantra lingam massage.

Getuigenissen

De tantra massage die ik mocht ontvangen van Sigrid heeft me diep doen ontspannen, mijn energie laten stromen en me lichtheid gebracht. Bij aankomst ervaarde ik een warme, ontspannen sfeer, waardoor ik me direct welkom voelde. Voordat de massage begon was er een moment van verbinding (niet enkel een gesprek, maar ook energetisch en fysiek contact). Dit bracht me helemaal in het hier en nu. Ik heb erg genoten van de verschillende soorten aanrakingen van de massage, die heel afgestemd en passend voelden. Emoties mochten er zijn en haar handen brachten verzachting en lichtheid naar me toe. Mijn levensenergie begon zacht te stromen. Dank je wel, Sigrid.

Emmma uit Limburg

 

De massage bij Sigrid was wel speciaal; in die zin dat zij wel aanvoelt waar iets schort in je lichaam en dit ook corrigeert volgens wat haar toekomt op dat ogenblik.  Ik had haar NIET gezegd dat ik soms last had van "stijve knieën"; iets wat een man van 60 jaar wel kan overkomen.  Tijdens de massagebehandeling stond Sigrid  speciaal stil  bij mijn knieën en ze gaf er ook een extra behandelingstoets aan. 

 

Achteraf moest ik toegeven dat die knieën het beter deden dan voorheen. Die massage heeft zeker geholpen en die speciale toets moet toch iets bijzonders teweeggebracht hebben.

Geert uit Ieper

 
Sigrid heeft een natuurlijke, intuïtieve gave om aan te voelen wat je juist nodig hebt om bepaalde klachten of vermoeidheid aan te pakken. Zij weet perfect welke tips of oefeningen je kan gebruiken.
Bij mij heeft ze enorm geholpen om beter te kunnen slapen, om te leren ontspannen. Ik kreeg meer energie en met behulp van ademhalingsoefeningen kon ik mezelf beter leren kennen.
Volgens mij heeft Sigrid zelfs een mythische gave bij het geven van massages, ze voelt perfect aan hoe ze je geest en lichaam kan helen en welke energie hierbij vrij komt!
Een absolute aanrader!
T. uit Dilbeek

 

 

'Haar respectvolle en liefdevolle aanrakingen brachten me down to earth zonder dominantie. Pure zachtheid, energie en respectvolle liefde met de nodige veiligheid. 

Sigrid heeft gouden handjes én een gouden hart voor de medemens.'

Geert uit Halle

 

'Ik ben nog aan het nagenieten van de heerlijke massage. Wat Sigrid teweegbrengt tijdens een massage , had ik niet vooraf kunnen bedenken: dankzij haar zachte en energetisch fijngevoelige aanpak voelde ik me nadien zalig, op wolkjes lopend :) - helemaal zen - én energieker, terug mijn oude goede energie gevoeld, wat duidelijk nazinderde de dagen erna.'

Kristien VDW uit Dilbeek

 

'Cette expérience de massage avec Sigrid fût un moment très agréable et magique à la fois
Le temps s’arrête et l’on profite pleinement du moment entre ses mains
Je le recommande vivement à quiconque veut passer un moment doux et énergique à la fois :)'

Bruno