Cosmic Light Watertransformer

 

Dit toestel zorgt ervoor dat de kalkdeeltjes zich niet meer kunnen vastzetten in de leidingen (kalk blijft altijd in het water). De eventuele kalkresten kun je terug vinden in het zeefje onder de kraan . Dit zal je af en toe moeten schoonmaken.

 

De werking

De Cosmic Light Watertransformer neutraliseert de informatie van belastende stoffen en geeft aan het passerende water een hogere trilling. Net zoals regenwater hoog in de atmosfeer fotonen (lichtdeeltjes) op kan nemen, brengt de Cosmic Light watertransformer een breed spectrum fotonen in uw water door middel van het casimir-effect. Dieren en planten geven om deze reden altijd een voorkeur aan regenwater. De Cosmic Light Watertransformer verwijdert onnatuurlijke informatie uit het water en de moleculen herordenen zich. Dit geeft een frissere smaak en het water drinkt veel makkelijker. 

 

 

Review van Myriam uit Halle:

 

Ik ben blij met de watertransformer omdat er geen zouten aan te pas komen wat goed is voor het milieu. Er is ook geen jaarlijks onderhoud.

Je ziet de kalk nog op de kranen zitten maar deze is verwijderbaar zonder product. De kalkaanslag tast de kranen niet meer aan.

Het water is koeler en lichter van smaak.

Het casimireffect is het natuurkundige verschijnsel waarbij twee elektrisch neutraal geladen metalen platen in een vacuüm door quantumfluctuaties  (zeer geringe) krachten ondervinden die ze naar elkaar toe drijven. 

Een vacuüm is een luchtledige ruimte zonder materie en zonder druk.

De energie van het vacuüm, de zogenaamde nulpuntsenergie, speelt een belangrijke rol in het casimireffect. In de quantummechanica is het vacuüm helemaal niet zo leeg is als je zou denken, ook in de helemaal lege ruimte fluctueren nog steeds energiegolven . Deze golven noemt men quantumfluctuaties, werken als een antenne en creëren een elektrisch signaal dat alle (storende) frequenties in het water wist.

Hendrik Casimir en Dirk Polder voorspelden dit verschijnsel in 1948.

Hardnekkig kalkaanslag wordt verleden tijd!

Met een Cosmic Light Watertransformer blijven de mineralen zoals calcium opgelost en hechten ze niet meer vast in de vorm van hardnekkige kalkaanslag.  Dit komt omdat Calciumcarbonaat in vitaal water niet meer in calciet kristalliseert maar in de vorm van Aragoniet, dat zich niet meer vasthecht. Een waterontharder wordt dus overbodig! Met een Cosmic Light Watertransformer zijn alle toestellen beschermd tegen kalkaanslag en hoeft u geen producten meer te kopen om kalkaanslag te verwijderen. De kalkaanslag op de binnenkant van de leidingen zal geleidelijk aan oplossen waardoor je de eerste weken na plaatsing kalkresten kan terugvinden in de zeefjes van uw kranen.

 

Inhoud van het pakket

 • De watertransformer
 • 2 aansluitkabels
 • een montageklem
 • een stukje schuurpapier
 • de handleiding

 

Aandachtspunten bij montage

 • De watertransformer werkt alleen als hij gemonteerd wordt op een stuk van minimaal 20 cm metalen buis (koper, messing edelstaal,...) om de trillingen over te brengen in het water. Een extra kabel van 1m of 5 m is apart leverbaar om ook leidingen van gas CV te vitaliseren.
 • De montage gebeurt meestal achter de watermeter en vóór eventuele vertakkingen. Op deze manier stroomt door de hele woning vitaal water. 
 • Monteer het toestel steeds horizontaal met de afbeelding naar boven toe! Het is mogelijk om op één toestel meerdere leidingen (vb gasleiding, CV, keukenkraan, schroefdraad van een edelstalen waterfilter of drukvat) aan te sluiten met behulp van de meegeleverde kabeltjes. 

 

Eévoudige montage in 4 stappen:

 1. Bepaal de meest geschikte montageplaats
 2. Gebruik het schuurpapier om eventuele verfresten of vuil op de plaats waar u de klem wil monteren te verwijderen, voor een maximale overdracht.
 3. Monteer de buisklem en plug de watertransformer in de plug die op de montageklem is bevestigd. Indien de watertransformer niet direct op de montageklem bevestigd kan worden, kan je de bijgevoegde kabeltjes gebruiken.
 4. Bij gebruik van de kabel: wikkel het vertinde stukje goed om de koperen buis of schroefdraad en zet deze vast met een slangklem of tape.

 

Onderhoud

Uw Cosmic Light Watertransformer is in principe onverslijtbaar en vergt geen onderhoud. Zorg er wel voor dat het toestel vorstvrij blijft in een omgeving met een luchtvochtigheid die lager is dan 75%

 

Garantie

Wij bieden een 2 maanden niet tevreden, geld terug garantie aan indien het toestel in goede staat in zijn oorspronkelijke verpakking terugkomt.

 

Prijzen

Kleine Cosmic Light Watertransformer

Prijs incl. 21% btw: € 550

 

Installatie door ons loont de moeite omdat we dan kunnen kijken of het toestel ook aangesloten kan worden op de leiding van de centrale verwarming.

 

Cosmic Light Watertransformer XXL

Dit toestel is krachtig genoeg voor grotere woningen of bedrijven. De XXL bevat 3 verschillend afgestemde antennes, is 3 keer zo krachtig en creëert helderder en lichter water.

€ 880 inclusief 21% btw indien u zelf installeert

 

Installatie door ons loont de moeite omdat we dan kunnen kijken of het toestel ook aangesloten kan worden op de leiding van de centrale verwarming.