Zangcirkel op 22 augustus

 

Are you ready for some Body&Soul Food?

 

Nu meer dan ooit is Verbinding met anderen en met onszelf belangrijk. Verbinding raakt ons, verbinding herbront ons. Heb je zin om een avondje op een rustige en warme manier door te brengen met een groep gelijkgestemden? Wij nodigen je graag uit voor een avond samen eten, samen zingen, samen zijn, samen delen; voor onszelf, voor elkaar, voor de aarde, voor het water, het vuur, de lucht en voor de liefde...


° Gezellig buffet in de vorm van een potluck. Neem zelf een schoteltje mee voor 1 à 2 personen
° Heartopening songs – Zangcirkel begeleid door Anja Louisa Desmet, professionele zangeres.
° Echte verbinding - Een kleine groep mensen waar je vlot en snel diep mee verbindt.
° In de natuur –Bij goed weer zitten we in een mooie tuin.


Praktisch:

Datum: 22 augustus

18-21u: buffet en zangcirkel
                21-22u: met een glaasje gezellig nagenieten

Bijdrage: 25€ per persoon voor de zangcirkel
Aantal deelnemers: minimum 6 personen (inclus. Host en Anja Louisa Desmet), maximum 12
Meer info en inschrijving via Sigrid De Crem, sigrid@cellaluci.be, 0498 07 14 73

De avond gaat door in intieme kring ten huize Sigrid De Crem. Bij aanmelding, sturen we je het adres door.


We brengen de avond het liefst alcoholvrij door maar 1 glas alcohol kan wel. Wij zorgen voor thee & lekker zuiver en vitaal water.

Tijdens de zangcirkel zingen we oude krachtliederen en mantra’s, eenvoudig om mee te zingen. Spelenderwijs kiezen we de liederen. Iedere deelnemer trekt om beurt een positieve affirmatiekaart waarbij een specifiek lied hoort. De groep zingt dit lied voor de betreffende persoon. Met die zuivere oprechte aandacht verwelkomen we elk persoon precies zoals die is en laten we de andere en onszelf toe diepere onvoorwaardelijke liefde te voelen.

Welkom mooi mooi mens dat je bent!

(Geen zangvoorkennis vereist.)

Over de host Sigrid De Crem

Gezondheids- en waterconsulente Sigrid De Crem begeleidt je graag naar een leven in licht en kracht via informatie over gezondheid in de brede zin van het woord en via de waterfiltersystemen voor drinkwater van BestWater International. In 2010 ontdekte ze dat niet enkel zuiver water van essentieel belang is voor ons lichaam, maar ook de informatie (de frequentie) aanwezig in het water. De aard van de gedachten die we de hele dag door uitzenden naar ons lichaam (wij zijn water!), anderen en naar de wereld, bepalen uiteindelijk de kwaliteit van ons leven.

Vanuit haar groot hart voor de natuur verdeelt ze ook op producten op basis van Effectieve Micro-organismen voor huis, tuin, keuken, vijver, dier en mens.

 

Over Anja Louisa Desmet

Anja Louisa Desmet begeleid ons met haar gitaar, shrutibox en drum doorheen een vrije, blije en veilige ruimte. Sjamanistische ceremonies, haar liefde voor water en Watsu (Aquatic Bodywork), tantra en talloze natuurlijke zuiveringstechnieken brachten Anja steeds verder in het verzamelen van spirituele liederen uit verschillende inheemse tradities, van Mongoolse volksmuziek tot Native American Medicine-songs.

 

Anja zong in verschillende ensembles waaronder de polyfone vrouwengroep Keruna en Soundjourney Ensemble. Ze klinkt op albums als 'Keruna Women's Voices I & II' en 'Phenomenae'.

Anja begeleidt zangcirkels en meezingconcerten.

https://soundcloud.com/anja-louisa-desmet/i-am-with-you-voice-anja-1

 https://keruna.webs.com/

 https://soundjourneyensemble.bandcamp.com/releases

 
Getuigenis Carolina D.: “Haar enthousiasme en rustgevende persoonlijkheid zal zelfs de meest schuchtere persoon doen meezingen.”